See ühepajatoit
on tervislik ning väga lahja. Maitseained lisavad roale taipärasust.
Retsept
4 portsjonit
Koostis:
500 g kana fileed
1 suvikõrvits
2 peotäit brokkolit
2 peotäit lillkapsast
1 porgand
¼ laimi koort
1 laimi mahl
2 sidrunheina
3 küüslaugu küünt
1 cm jupp ingverit
1 punane tsilli
3-4 spl kalakastet
1 suur peotäis värsket koriandrit
2 kana puljongikuubikut
1 tl pruuni suhkrut
6 kl vett
Tee nii:
1.
Haki peenelt
küüslauk, tsilli ja ingver. Viiluta porgand.
2.
Vala
potti vesi, lisa sidrunhein (lõika kolmeks tükiks), küüslauk, tsilli, ingver,
porgand, puljongikuubikud, lase keema tõusta ja keeda tasasel tulel 10 min.
3.
Eemalda
saadud puljongist sidrunhein ja laimikoor.
4.
Tükelda
kana, lillkapsas, brokkoli, suvikõrvits, haki koriander. Lisa kõik potti.
5.
Lisa pruun
suhkur, kalakaste, laimimahl ja keeda veel ca 10 minutit või kuni kana ja
köögiviljad on pehmed.
6.
Serveerimisel
puista peale värsket koriandrit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar