Retsept
3 portsjonit
Koostisosad:
400g keedetud peeti
1 kl täistera pastat
400g keedetud peeti
1 kl täistera pastat
100 g feta juustu
1 peotäis värsket oreganot
2 spl oliiviõli
1 spl balsamicot
Soola
Musta pipart
1. Haki keedetud peet, lisa balsamico, oliiviõli, ja peenelt hakitud oregano. Sega. Lase seista ca 10 minutit.
2. Samal ajal keed täistera pasta (ca 10 minutit) ja kurna. Lase jahtuda ning lisa pasta peedisalatile.
1 peotäis värsket oreganot
2 spl oliiviõli
1 spl balsamicot
Soola
Musta pipart
1. Haki keedetud peet, lisa balsamico, oliiviõli, ja peenelt hakitud oregano. Sega. Lase seista ca 10 minutit.
2. Samal ajal keed täistera pasta (ca 10 minutit) ja kurna. Lase jahtuda ning lisa pasta peedisalatile.
3. Pudista juurde feta juust, sega. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri.
Kõrvale sobib hästi must täistera leib.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar