kolmapäev, 5. veebruar 2014

Kreemjas kikerherne kartulipuder

Lihtne, huvitav alternatiiv tavapärasele kartulipudrule.


Retsept

 Koostis
7 keskmist kartulit
1 purk kikerhernekonservi
1 spl võid
0.5 - 1 kl piima
Soola, pipart
Suur peotäis maitserohelist (näiteks melissi, tilli või peterselli)

Tee nii
1.       Keeda soolvees kartulid pehmeks, kurna vesi.
2.       Lisa nõrutatud kikerherned.
3.       Purusta kuumakindla saumiksriga. Saumiksriga purustamine annab pudrule mõnuse kreemja tekstuuri.
4.       Lisa piim, või, sool, pipar. Piima lisa vastavalt maitsele nii palju, kui vedelat putru soovid.
5.       Kuumuta segades veel ca 5 minutit.
6.       Lisa hakitud maitseroheline.

See superkreemjas puder sobib väga hästi lihaga serveerimiseks või ka täiesti iseseisvalt söömiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar