Retsept
Koostis
7 keskmist kartulit
1 purk kikerhernekonservi
1 spl võid
0.5 - 1 kl piima
Soola, pipart
Soola, pipart
Suur peotäis maitserohelist (näiteks melissi, tilli või peterselli)
Tee nii
1.
Keeda
soolvees kartulid pehmeks, kurna vesi.
2.
Lisa
nõrutatud kikerherned.
3.
Purusta
kuumakindla saumiksriga. Saumiksriga purustamine annab pudrule mõnuse kreemja tekstuuri.
4.
Lisa
piim, või, sool, pipar. Piima lisa vastavalt maitsele nii palju, kui vedelat putru soovid.
5.
Kuumuta
segades veel ca 5 minutit.
6.
Lisa
hakitud maitseroheline.
See superkreemjas puder sobib väga hästi lihaga serveerimiseks või ka täiesti iseseisvalt söömiseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar