reede, 14. veebruar 2014

Hapukapsa struudel kahte moodi

Kui jõuludest on purk praetud hapukapsast kappi seisma jäänud, siis siin on hea ja lihtne viis see ära kasutada.

Retsept

Koostis:
500g pärmi-lehttaigent
1 purk praekapsast (820 g)
1 muna määrimiseks
Köömneid või linaseemneid vm seemneid peale raputamiseks

Täidise lisandid, variant I:
3 spl riivitud juustu, nt parmesani
2-3 spl tükeldatud päikesekuivatatud  tomateid

Täidise lisandid, variant II:
2 spl röstitud soolapähkleid
2 spl kappareid

Tee nii:
  1. Jaga taigen kaheks ning rulli lahti.
  2. Ühe taigna peale laota pool praekapsast, parmesani juust ja tükeldatud päikesekuivatatud  tomateid.
  3. Teise taigna peale laota pool praekapsast, röstitud soolapähklid ja kapparid. 
  4. Keera taigen täidise peale, näpi ääred kinni ning pintselda lahtiklopitud munaga üle.
  5. Peale raputa köömneid või seemneid.
  6. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.
Täidise lisandina võib kasutada ka suitsuliha, vorsti või praetud hakkliha.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar