Kui jõuludest on purk praetud hapukapsast kappi seisma jäänud, siis siin on hea ja lihtne viis see ära kasutada.
Retsept
Koostis:
500g pärmi-lehttaigent
1 purk praekapsast (820 g)
1 muna määrimiseks
Köömneid või linaseemneid vm seemneid peale raputamiseks
Täidise lisandid, variant I:
500g pärmi-lehttaigent
1 purk praekapsast (820 g)
1 muna määrimiseks
Köömneid või linaseemneid vm seemneid peale raputamiseks
Täidise lisandid, variant I:
3 spl riivitud juustu, nt parmesani
2-3 spl tükeldatud päikesekuivatatud tomateid
Täidise lisandid, variant II:
2-3 spl tükeldatud päikesekuivatatud tomateid
Täidise lisandid, variant II:
2 spl röstitud soolapähkleid
2 spl kappareid
2 spl kappareid
Tee nii:
- Jaga taigen kaheks ning rulli lahti.
- Ühe taigna peale laota pool praekapsast, parmesani juust ja tükeldatud päikesekuivatatud tomateid.
- Teise taigna peale laota pool praekapsast, röstitud soolapähklid ja kapparid.
- Keera taigen täidise peale, näpi ääred kinni ning pintselda lahtiklopitud munaga üle.
- Peale raputa köömneid või seemneid.
- Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar