neljapäev, 6. veebruar 2014

Peedi heeringa salat

Peedi heeringa salat on lihtne ja tervislik. Sobib hästi nii igapäevaseks toiduks kui ka külalistele pakkumiseks.


 
Retsept

4 portsionit

Koostis:
·         1 pakk (400-500g) traditsioonilist soolatud heeringa fileed õlis
·         3 (500g) väikest keedetud peeti
·         3 keedetud kartulit
·         1 punane sibul
·         2 spl valge veini äädikat
·         Soola
·         Valget pipart
·         Tilli serveerimiseks

Tee nii:
1.       Nõruta heeringas õlist.
2.       Tükelda peet, kartul, heeringas väikesteks kuubikuteks, pane kaussi ja sega.
3.       Sega kokku valge veini äädikas, sool, pipar.
4.       Vala segu kaussi teiste koostisainete peale, sega läbi. Serveerimisel puista üle värske või kuivatatud tilliga. Juurde sobib hästi täistera leib.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar