Tatar sisaldab mitmeid kasulikke toitaineid ning seetõttu võiks tatart kindlasti aeg ajalt toidutegmisel kasutada. Tavaline tatrapuder on kõigile tuttav, kuid lisaks pudrule saab tatrast valmistada ka hulga põnevamaid toite, näiteks erinevaid salateid. See siin on üks tatrasalati paljudest versioonidest.
2-3 portsjonit
Koostis:
4 kl keedetud tatart (või vees pehmeks leotatud tatart)
1 väike punane sibul
0,5 kl rohelisi oliive
1 punane paprika
1 sellerivars
2 spl extra virgin oliiviõli
1 spl valge veini äädikat
1 peotäis värsket oreganot
2 küüslauguküünt
Soola
Musta pipart
Tee nii:
1. Haki sibul, paprika, seller, oregano ja purusta küüslauk.
2. Sega kõik koostisosad kokku ja maitsesta soola ja pipraga. Serveeri.
Tips:
Tatart ei pea tegelikult üldse keetma. Toortatrapudru saab, kui tatar paariks tunniks vette likku panna ning tatar ongi söömiseks valmis.
Vaata ka postitust tatra kasulikkusest.
Tips:
Tatart ei pea tegelikult üldse keetma. Toortatrapudru saab, kui tatar paariks tunniks vette likku panna ning tatar ongi söömiseks valmis.
Vaata ka postitust tatra kasulikkusest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar