laupäev, 15. märts 2014

Jõhvika mannakreem

Mannakreem on hea magustoit, kuna tavaliselt kodus alati leidub midagi, millest seda valmistada (erinevad marjad, siirupid, kompotid, mahlad), seda on ülilihtne teha, valmib kiiresti ja meenutab lapsepõlve :). Mannakreemi sobib pakkuda nii magustoiduks kui ka hommikusöögiks.



Retsept

2 portsjonit

Koostis:
5 dl jõhvikamahla (magustatud)
1 peotäis värskeid jõhvikaid
1 tl vanillisuhkrut
1 dl mannat

Tee nii:
1. Lase jõhvikamahl potis keema, lisa vanillisuhkur.
2. Lisa väikese nirena ja pidevalt segades manna, seejärel jõhvikad. Keeda vaiksel tulel segades kuni manna on täielikult paisunud.
3. Jahuta mannakreem veevannil.
4. Vahusta mannakreem miksri või saumiksriga. Serveeri törtsu piimaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar