Retsept
Koostis:
Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
75 g võid
75 g võid
1 spl pruuni suhkrut
Täidis:
400 g ricotta kohupiima (maitsestamata) või kui on soov saada vähem teralist tekstuuri, siis asendada pool ricottast kohupiimakreemiga
380 g kondentspiima suhkruga
1 spl vanillisuhkrut
3 muna
Täidis:
400 g ricotta kohupiima (maitsestamata) või kui on soov saada vähem teralist tekstuuri, siis asendada pool ricottast kohupiimakreemiga
380 g kondentspiima suhkruga
1 spl vanillisuhkrut
3 muna
1 dl värsket laimi mahla (ca 7 laimi mahl)
Kate:
6 spl kookospalmi suhkrut
6 spl kookospalmi suhkrut
2 spl võid
1.5 dl kookoshelbeid
Kaunistamiseks laimi
Tee nii:
1. Purusta köögikombainis küpsised ja lisa sulatatud või. Sega ning suru segu võiga määritud koogivormi.
2. Sega ricotta, kondentspiim, munad, laimi mahl ja vaniljesuhkur. Vala koogivormi.
3. Küpseta kooki ahjus 140 kraadi juures 45 minutit. Kook jääb sellise temperatuuri juures küpsetatuna pealt hele, ei pragune ja ei küpse liiga üle. Jahuta toatemperatuuril ning seejärel pane külmikusse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar