pühapäev, 6. juuli 2014

Ahjulest tilliga (varajase kartuli ja porgandiga)

Ahjulest tilliga valmib nii lihtsalt, et tegelikult pole retsepti ollagi. Tegin selle postituse ainult sellepärast, et mul endal oleks ikka meeles seda toitu aeg-ajalt uuesti valmistada :). Maitsed jäävad puhtad ja suvised, meenutavad lapsepõlve.



Retsept kahele

Koostis:
2 lestafileed
Varajasi kartuleid (koorega)
Varajasti porgandeid (koorega)
Punt värsket tilli
Oliiviõli (või võid)
Soola, musta pipart

Tee nii:
1. Vala ahjuplaadile õli, kartulid, porgandid, maitsesta soola ja pipraga, sega.
2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 25 minutit, oleneb, kui suured juurviljad on (vahepeal sega).
3. Lisa ahjuplaadile lest, pintselda õliga üle, maitsesta soola ja pipraga ning puista üle värske hakitud tilliga.
4. Küpseta ahjus 220 kraadi juures veel ca 10 minutit. Serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar