laupäev, 14. juuni 2014

Sokolaadi rummi avokaadokreem

Avokaado on meeletult kasulik puuvili, millest saab valmistada nii soolaseid kui magusaid toite. Viimasel ajal eriti sageli olen kasutanud avokaadot erinevate magusate kreemide valmistamisel. Siin on üks rammusam versioon, mõnusa rummimaitsega. Kes soovib midagi tervislikumat, võib kasutada näiteks avokaado banaani kakaokreemi retsepti.



Koostis:
100 g tumedat sokolaadi
2 küpset avokaadot
1 spl vahtrasiirupit (või muud vedelat magustajat)
Veidi rummiekstrakti



Tee nii:
1. Sulata sokolaad veevannil, lase veidi jahtuda.
2. Purusta blenderis avokaado, lisa sulatatud sokolaad, rummiekstrakt, vahtrasiirup ning sega. Pane korraks külmkappi jahtuma ja serveeri väikestes pokaalides.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar