esmaspäev, 12. jaanuar 2015

Peedi-hapukapsa-veiseliha supp ehk lihtsustatud bors

Peale suuri pühadeaja sööminguid on aeg midagi kergemat teha. Väga lihtne, lahja ja tervislik supp.


Retsept

Koostis:
1,8 l veiseliha puljongit
450 g veiseliha
5 porgandit
2 väikest peeti
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 kartulit
150 g hapukapsast (tavalist hapukapsast, mitte seda praekapsast purgis)
2 loorberi lehte
Musta pipart
Soola
Serveerimiseks värsket rohelist sibulat ja hapukoort

Tee nii:
1. Soovi korral prae sibul, peenelt hakitud küüslauk ja kuubikuteks lõigatud porgandid kuni sibul muutub kuldseks.
2. Lase puljong keema, lisa sinna hakitud veiseliha, loorber, sibul, porgand, küüslauk ja keeda kuni veiseliha muutub pehmeks. Maitsasta soola ja pipraga.
3. Lisa hapukapsas, kuubikuteks lõigatud peet ja keeda ca 10-15 minutit.
4. Lisa kuubikuteks lõigatud kartul ja keeda veel kuni kartul on pehme. Serveeri hakitud rohelise sibula ja hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar