laupäev, 29. november 2014

Astelpaju toorjuustu kook Baileysiga

Nädalavahetuse puhul on siin üks tore toorjuustu kook vitamiinirikaste astelpaju marjadega. Kellele astelpaju maitse ei ole meeltmööda, võib kasutada näiteks vaarikaid.


Retsept

Koostis:
400 g toorjuustu (Philadelphia)
240 g maitsestamata jogurtit (2,5%)
1 spl vanillisuhkurt
1 dl roosuhkrut
1,5 spl kartulitärklist
0,5 dl Baileysi likööri
1,5 dl astelpaju marju
3 väikest muna
Põhjaks mandlipulbrit või tee põhi küpsistest ja võist, nagu selles retseptis siin Maasika toorjuustu tort

Tee nii:
1. Puista küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja nii palju mandlijahu, et terve põhi oleks kaetud.
2. Sega kõik ülejäänud komponendid ja vala koogivormi.
3. Küpseta ahjus 140 kraadi juures 50-55 minutit, kuni kook on pealt muutunud matiks.
4. Enne serveerimist lase täielikult jahtuda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar