Antud retseptis kasutatud maitseained sobivad minu meelest ideaalselt veiselihaga ning viivad minu mõtted kohe Indiasse :). Tomati ja lillkapsa asemel võib kasutada näiteks paprikat või muid meelepäraseid köögivilju.
Retsept
3 portsu
Koostis:
300 g veiseliha sisefileed
2 peotäit kirsstomateid (või paprikat)
0,25 lillkapsast (või paprikat)
1 dl vett
2 spl õli
1 tl köömneid
1 väike sibul
1 küüslauguküün
1,5 cm pikkune jupp ingverit
0,25 tl tšillihelbeid
0,5 spl karripastat
Soola
Tee nii:
1. Rösti köömneid kuival pannil mõni minut.
2. Lisa õli, hakitud sibul, ingver ja purustatud küüslauk. Prae kuni sibul hakkab muutuma klaasjaks.
3. Lisa karripasta, sool, tšillihelbed ja prae segades mõni minut.
4. Lisa veiseliha tükid, prae kuni liha hakkab pruunistuma.
5. Lisa vesi ning hauta liha kaane all ca 10 min.
6. Lisa tükeldatud lillkapsas, tomatid ning hauta veel kuni lillkapsas on pehme. Serveeri koos riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar