Retsept
Koostis:
Põhi:
180 g sokolaadiküpsiseid
75 g võid
1 spl pruuni suhkrut
Täidis (alltoodud kogusest saab õhukese katte, soovi korral võib teha kahekordse kogusega):
400 g kohupiima
200 g rummi-rosina halvaad
2 muna
6 spl piima
Peale raputamiseks kakaopulbrit
Tee nii:
4. Küpseta 160 kraadises ahjus (ilma ventilatsioonita) 35 minutit (kahekordse täidise koguse korral küpsetada 140 kraadi juures ja ca 60 minutit). Lase toatemperatuuril jahtuda ning seejärel hoia külmkapis kuni serveerimiseni.
Tee nii:
1. Purusta küpsised, sega sisse suhkur ja sulavõi ning suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäidavasse koogivormi.
2. Soovi korral eelküpseta koogi põhja 10 minutit ahjus. Nii jääb põhi mõnusalt krõmpsuv.
3. Purusta (noaga hakkides) halvaa, sega hulka kohupiim, muna, piim. Vala segu koogipõhjale.4. Küpseta 160 kraadises ahjus (ilma ventilatsioonita) 35 minutit (kahekordse täidise koguse korral küpsetada 140 kraadi juures ja ca 60 minutit). Lase toatemperatuuril jahtuda ning seejärel hoia külmkapis kuni serveerimiseni.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar